ByTeun
Interieurstyling
HOME IS NOT A PLACE, IT'S A FEELING
TARIEVEN
HOME IS NOT A PLACE
IT'S A FEELING
READ MORESHOP NEW IN
HOME IS NOT A PLACE
IT'S A FEELING
READ MORESHOP NEW IN

Wie is “ByTeun Interieurstyling”?

Hai, Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Tineke, woonachtig in mijn geboorteplaats IJsselstein.

In mijn werkende leven liggen mijn roots in het verwerken van de financiële administratie. Nadat ik eerst jaren op een accountantskantoor werkzaam ben geweest ben ik in 2006 mijn man gaan bijstaan met de administratie. Dat vind ik nog steeds leuk maar eigenlijk ligt daar niet mijn hart, van styling, ontwerpen en interieurs word ik gewoon heel erg blij!

Al jaren hou ik ervan om creatief bezig te zijn en ben ik gek op styling en interieurs… Na onze verhuizing begon het weer zo te kriebelen dat ik de stap heb genomen om een vakopleiding tot interieurstyling- en ontwerpen te volgen. Ik krijg er ontzettend veel energie van om met mensen mee te denken en van hun huis een sfeervol thuis te maken… Of het nu een woonkamer, een keuken of een
slaapkamer is. Ik probeer de klanten elke keer te verrassen. Met mijn gevoel voor styling creëer ik de sfeer die ze wensen.

Ik werk gedreven en met een praktische aanpak waarbij het draait om het resultaat. Persoonlijk contact en aandacht vind ik daarbij zeer belangrijk. Het gaat tenslotte om jouw huis, met jouw sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Heb ik je enthousiast gemaakt? Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.